Lovin´, touchin´, squeezin´

God kväll...

Idag var det ju som bekant dags för Filip och Fredrik. Hoppade på tåget och tog mig in till New York. Promenerade runt en liten stund innan jag begav mig till studion där jag mötte upp Emilia, Linnea och Ida...

Vi hade ju VIP-biljetter idag och var lite spända på vad det skulle innebära. Det visade sig att det inte innebar så himla mycket. En separat ingång och ett separat "väntrum" med lite fler val av dricka och snacks var väl det som skiljde. Det är ju inte så himla märkvärdigt. Inte ens var bättre än "de med vanliga biljetter". Hamnade i utkanten av scenen och utanför de flesta kameror så jag som hoppades på att visa upp mig för mina alla där hemma blev ju lite besviken men men för er med de tränade ögat kan ni nog lyckas se oss i publikhavet. Enligt rapporter från Sverige så hade någon sett min stolsgranne på tv. Jag själv tyckte mig se hennes granne på tv i de senare delarna av programmer. Ja om ni tänker se programmet så får jag väl publicera en bild på dagens outfit så att ni kan spana lättare.

Min moster undrade om det var jag som satt i blå skjorta på första raden och fotade hela tiden. Svar nej, jag hade i och för sig en halvt blå skjorta men jag fotade inte under direktsändninge (förbjudet) och jag satt inte på första raden, nej på tredje raden av den riktiga "läktaren" satt jag.

I vilket fall som helst så är det ju ett riktigt bra program. Älskar Filip och Fredrik alltså, de är så jäkla härliga och nästan allt de gör är klockrent. De är väldigt roligt att se dem och se hur de agerar i reklampauserna och innan/efter sändningen. Idag var deras mikrofoner igång innan sändning (med mening eller ej vet jag inte) så vi i publiken hörde i alla fall allt de diskuterade innan och under programmet. När Fredrik frågar Filip om han ska öppna med den klassiska "idag har vi ett kanonprogram" och han sedan öppnar med den repliken blir det lite av en extra dimension för mig. Efter programmet så spelade de innan veckans reklamfilmer eller "promos" och det var nästan det roligaste under hela showen att se dem skoja, spexa och tjabba under den korta stunden de gjorde de.  Racet i de högklackade skorna var ju också riktigt, riktigt roligt. Jag vet inte hur mycket ni där hemma såg men vi såg ju de mesta av racet och även reaktionerna (även under andra delar väldigt roligt) på alla andra i studion förutom Filip och Fredrik själva.

"-Va fan, knäpp kavajen Fredrik"
"-Nej, nej de tänker jag inte"

"Kan du inte se så där smällkåt ut Fredrik"

"Upp med händerna ur fickan Filip"
"Räck ut tungan, sprattla med armarna"

Något som jag tyckte var lite imponerande var att se hur lugna de var. Innan sändningen och i reklampauserna minglade de en del, bara skrattade, dansade och riktigt njöt. Kanske lite fjånigt men jag tycker det är trevligt när de är så. De gör detta för att det är kul, det är inte jobb för dem.

I alla fall. Väldigt trevligt var det. Inte lika trevlig var servitrisen på stället där vi åt efteråt. En japansk restaurang där vi åt sushi och de kunde ju inte ens ge oss rätt mat, servisen var inte bra. När vi sedan betalade kom hon fram och sa att vi hade gett för lite dricks och skit och mög och var riktigt arg för att vi inte gav tillräckligt med dricks. Eftersom att mitt sällskap redan hunnit ut fick jag ta en del skit när hon bland annat sa till mig att vi aldrig behövde komma tillbaks. Jaja, jag vet iaf att jag betalade vad jag skulle. Inte fan ska hon börja hålla på och klaga på vår dricks oavsett hur mycket eller lite vi ger.

Tror förresten att jag såg en kändis idag. På riktigt då alltså. När vi åt middag så sprang en skådespelare från Law & Order förbi ute på gatan, Kathryn Erbe heter hon på riktigt. Jag är i alla fall rätt säker på att det var hon, var sjukt likt. Det enda som gör mig lite osäker är att hon inte såg så fräsch ut. Kanske var hennes syster. Nej det måste varit hon. På tal om fräsch så är Kristin Davis fräschare i verkligheten än på tv.
 
"So guys, now you have to pay more tips, this is not enough" stakade hon fram på sin bristfälliga engelska.

     

      

     

     

God kväll!


Kommentarer
Postat av: Lina

Åter igen, Böttis, du är såååå snygg :) Jag såg programmet igår, tyckte lite synd om Johan P som verkade lite bortkommen. Annars så, Kristin Davis verkade tuff förresten! Hon svarade inte på allt direkt. Men hon är sjukt fräsch. Hade vart sååå skoj att se showen live. Älskar också F&F. Lyckost!

2009-05-18 @ 10:17:32
Postat av: Pappa

Måste erkänna att jag inte är fullt så impad av F&F som ni yngre, stackars mormor genomled hela programmet för att få en skymt av dig. Hon var minst sagt ännu mindre impad. Är vi för gamla för dessa herrar ?

Väldigt så tjusig man kan vara, har du det efter din far ?

2009-05-18 @ 18:10:20
Postat av: Malin

Så han har en blogg dådå? :)

2009-05-18 @ 18:21:09
URL: http://malinprevolnik.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad stilig du är Bror :). Men nej,jag såg tyvärr inte dig.. ett tag trodde även jag att du var killen i skjorta som fotade, men nej.. inte var det du inte!

Jasså.. det funkar nu? Roligt för dig.. Jag vill också ha de ju :/

2009-05-18 @ 20:56:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0