42

God kväll!

Har varit en rätt lugn och skön dag idag...

Lite sovmorgon imorse, sen tittade jag på FA-cup finalen, J blev ju lycklg när Chelsea vann, och åt pannkakor till frukost.
Gick ner till löpbandet i källaren och sprang bort mina pannkakor innan jag gjorde mig redo och åkte med M för att titta på barnens fotbollsmatcher.

Såg två matcher i solen idag. Först med Darien där de vann och sedan med Everton där de förlorade, var väldigt skönt att sitta där i solen och stekas lite medan jag tittade på fotboll.

Hemma igen blev det lite lugnt i huset då barnen försvann till ett barnkalas. Eftersom att JJ och M sedan hade vinprovning idag så fick jag hämta upp barnen och se till att de kom i säng etc. Gick bra får jag väl säga...Alltid rätt skönt att jobba helgkvällar faktiskt...Lite avslappnat och roligt, vi hann med lite fotbollslatjande i trädgården ikväll också.

Nu tittar jag lite på tv och väntar på att M och JJ ska komma hem så att jag kan krypa till kojs.
Imorgon planerar jag att prata med mina föräldrar på skype, var ju ett tag sen...Sen blir det nog lite fotbollstittande och basebolltittande imorgon också.
Ska försöka att hinna med lite egna ärenden också.

Min veckolön når mitt konto varje lördag. Det betyder att jag fick lön idag...Har 6 dollar kvar av den... Köpte tre tröjor från Coldplays hemsida, räckte för att göra av med min lön. Dock så sparar jag en hel del också...Sparar faktiskt 75 dollar i veckan...
Fast nu i juni ska jag spara lite mindre för den senaste veckan har jag känt det här lilla shoppingsuget växa upp inom mig mer och mer. Har ju faktiskt varit duktig den senaste tiden så nu ska jag spendera lite de kommande veckorna. Nästa vecka blir det ett par solglasögon, har hittat en grym affär att handla i.

Snart är ju maj månad slut och jag måste säga att det har varit en grymt rolig månad...Har varit väldigt bra väder de flesta dagarna och jag har haft en del roliga aktiviteter och massa besök...Hunnit med att träffa Ludde och Paulina, Alex och Simone, Martin och Emma samt Kamilla och Malin. Det har ju varit supertrevligt, dessutom har det blivit en coldplay-konsert och en the killers-konsert. En tur i Rockefeller Center, suttit i publiken på Filip och Fredrik samt lite allmän NY-sightseeing.

Denna helgen är den första helgen på kanske sex veckor som jag inte besöker New York. Gissa då vad som händer där denna helgen. Bara för att jag inte är där ska ju tilläggas. Jo idag så är president Barack Obama på besök i the big apple. Han måste ju vara där just denna helgen också. Han kunde inte varit där någon av de föregående sex veckorna eller någon av de kommande veckorna när jag är i staden???
Vad är felet med alla kändisar? Varför kan de aldrig dyka upp när jag är på plats?
Fan alltså, då var det idag man skulle bott på Waldorf...

"Jag ä int bitter"

God natt på er!

55 dagar kvar för övrigt...Ojoj!


Kommentarer
Postat av: Pappa

Det är ju skönt att du ska börja shoppa igen, det är många som har undrat vad som hänt den senaste tiden. Har hans shoppingsjuka botats, det är frågor som en lika orolig pappa får att svara på. Skulle hälsa så gott från Janne Stenberg.

2009-05-31 @ 08:30:19
Postat av: Lina

Klaga inte på puderdimman.. Blir vackert ;) Måste också tillägga att din far har humor och att jag varje dag skrattar åt hans kommentarer. Haha!

2009-05-31 @ 20:06:33
Postat av: nille

Mitt namn är Tåååny rickardson:P

2009-06-01 @ 08:48:36
URL: http://mortuivivosdocent.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0