Are We Human or Are We Dancers´

Hejsan alla glada...(Som belöning för er som står ut med mycket text idag så bjuder jag på en himla massa bilder i slutet)

Idag tänkte jag fortsätta där jag slutade igår men först ska jag berätta om dagen.

Imorse var jag väldigt duktigt, eller nästan iaf. Jag gjorde mina dagliga rutiner som idag inkluderade lite löpning. Tänkte ge mig ut och mjuka upp benen lite för det behövdes kan jag säga. Blev ingen lång löpning men jag skiljer på ovana och att mina ben jobbade emot mig. De har ju inte fått springa på väldigt länge så när de kom ut idag så började de klaga lite och jag fick ont i både anklar och vader ganska snabbt. Till mitt försvar så är ju USA särskilt löpvänligt utan det blir mycket trottoarer och vägkanter. Skönt att komma ut lite iaf.

Satt sedan vid datorn ett tag medan jag tvättade innan jag tog tag i mig själv och körde iväg och handlade lite matvaror, bokade klipptid (trodde jag men man kunde inte boka), tittade på löparskor och köpte shampoo. Hämtade upp barnen och då var det dags att göra J redo för baseball. De hann sina mellanmål innan vi körde iväg. Hem igen och såg till att J gjorde lite läxor medan jag förberrede barnens mat och marinerade stek åt oss vuxna. När vi hämtade J så körde vi lite tidigare så att P kunde leka lite på lekplatsen där. Hem och gjorde läxor och åt middag. På vägen hem berättade J att någon i hans lag, hade en bror som hade fått svininfluensan. J och P var inte rädda för den längre, enligt J dödade den ju nu bara 60% av de drabbade vilket inte var så mycket. Tyckte han iaf. Efter middagen lekte vi med Ace i trädgården och spelade lite fotboll och nu förbereder jag en sen middag. JJ är inte hemma förrän vid nio så det blir ingen vuxenmiddag förrän dess...
Tidig sänggång för mig, hoppas vara i säng redan vid halv tio. Tänkte avnjuta ett avsnitt Filip och Fredrik innan jag somnar dock.

Så, över till lördagen nu då.
Vaknade ju sent som sagt och eftersom att vi skulle ta oss till min lilla hemby under dagen också så fick vi ju lite bråttom, därför fick det bli lunch till frukost. Laxpasta, otroligt gott måste jag säga. Om någon ska till NY snart så kan jag rekommendera 9 avenyn som en väldigt bra restuaranggata med bra priser. Hoppade på tåget till Darien efter ha sprungit till stationen. Vi hoppade i och för sig av i stamford och inte Darien eftersom att vi skulle hyra bil där men efter att ha gått samt åkt taxi genom hela Stamford och frågat en massa personer fick vi ge upp. Alla bilfirmor hade stängt eller hade hyrt ut bilarna.. Inte bra men som tur var kunde vi ju låna min familjs bil, det var ju bara en nödlösning och jag var inte nöjd över att behöva fråga dem men det gick bra.
 
Ett snabbt ombyte senare var vi då på väg till Mohegan Sun Casino i Uncasville, Connecticut för att se vårt kära The Killers. Eftersom att jag har ett sånt sjukt lokalsinne så körde jag ju felfritt hela vägen dit där. Konserter i USA skiljer sig lite från Europa då man ofta har stolsrader på "ståplats" för att där inte ska bli så mycket folk, det kan ju vara lite irriterande men denna gången skulle det bli skönt då vi hade platser längst fram. Tyvärr visade det sig att de inte var fallet då dem inte hade stolar under konserten men det gjorde å andra sidan inte så mycket eftersom att vi fick väldigt bra platser ändå. Spelningen var ju dessutom skitbra, alltså fy för vad bra dem var. Riktigt superbra. The Killers är grymma helt enkelt, upp på andra plats på listan världens bästa band efter den konserten. Bra underhållning, bra låtlista och bra tryck även om publiken är mesigare här. Väldigt, väldigt nöjda hoppade vi sedan in i bilen igen och började köra hemmåt.
Allt gick bra tills vi kom till Darien och skulle tanka, där visade det sig att vi fick prova fyra eller fem bensinstationer innan vi kom till en fungerande pump. Tydligen stänger man av många pumpar under natten här i USA. Fan vad irriterande alltså, väldigt sjukt att dunkin donuts och mcdonalds har öppet men inte bensinpumparna. Helt galet, jag var väldigt arg där ett tag och inte blev det bättre när vi sedan kört onödigt långt för att fylla på bensin och där visar det sig att mitt kort inte funkar eftersom att min kära bank (bank of america) spärrat mitt kort då de trodde det var stulet eftersom att jag provat det på så många bensinmackar. Man kan väl säga att det var bra gjort av dem men jag var ju inte glad ändå, visste inte vad felet var då heller. Efter att ha stirrat upp mig lite över kortet visade det sig under söndagen att jag fått ett mail om att de spärrat det och jag behövde bara ringa banken på söndagen och svara på lite frågor för att det skulle fungera igen. De skötte faktiskt det utmärkt och dem är väldigt smidiga.

Så Lördagsnatten slutade ju lite galet men resten av lördagen var väldigt bra, kvällen var ju rent av underbar.

Titta och njut av lite bilder från konserten nedan. Jag bjuder på en hel del bilder idag. Samtliga från konserten. Tack och hej!

     

     

     

     

     

     

     

     

     

Kommentarer
Postat av: pappa

Låter som noch ein gutes tag, bortsett från det där med bensinen och kortet, hur ilsken blev du?

Kan du fortfarande bli riktigt irriterad ?

Eller kan du numera inte tänka dig att idiotförklara den korkade dumma djävla datorn.

2009-05-13 @ 15:20:26
Postat av: Malin

haha! han blev ganska ilsken! Hemma nu, äntligen, typ 20 timmars resa! Vilka fina bilder!!! ska kolla mina snart, och dom var ju bara galet bra asså! kanske borde packa upp först men det lockar inte! :P

2009-05-13 @ 15:54:30
URL: http://malinprevolnik.blogg.se/
Postat av: Lotta

Gud vad skönt att höra att du vet vad jag menar, för det är precis så jag känner mig.. Men det pratar vi inte högt om!



Ska läsa din blogg imorron, idag har jag varit hos Mormor & nu är det snart Greys.. hinner inte ta mig igenom din text innan dess så :)

2009-05-13 @ 20:56:53
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/
Postat av: Malin

Nej sant, men du måste skicka dina bilder och videos! :D Tråkigt att vara hemma igen, hade lätt stannat MINST en vecka till! Awe, lilla crazy Bear!

2009-05-13 @ 21:28:54
URL: http://malinprevolnik.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Malin har shoppat lite ser jag. Ja ja, mycket ska man vara med om!

2009-05-13 @ 23:31:03
URL: http://rebeccasoderstrom.blogg.se/
Postat av: pappa

Ska nog fan börja gå på konsert, det ser häftigt ut.

Undras när Cool Candys spelar.

2009-05-14 @ 16:19:09
Postat av: Lina

Fan vad snygg du är Böttis! Sjukt snygg! Malin också förstås..

2009-05-14 @ 18:36:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0