I´m sorry...

Får börja med att be om ursäkt för att jag klagat lite på min familj här i bloggen de senaste dagarna.
Idag var det mer som vanligt här hemma och efter att jag kommit hem från New York och vi hade vår traditionella söndagsmiddag så skålade mormor för min sista söndagsmiddag och efter maten berättade JJ och M också att de helt hade glömt att tisdag var min sista kväll. Det var därför de bett mig laga mat då, de har de nu tagit tillbaks och vi ska istället ut och äta någonstans och de hade också någon present. Förutom detta skulle de också boka en bil åt mig som tar mig till flygplatsen på tisdag då de själva inte kunde komma bort från jobb. Jag slipper alltså de utgifterna men framför allt slipper jag släpa på allt baggage.

Dagen har varit rätt bra för övrigt också. Var med och såg barnen spela fotbollsmatch imorse, tyvärr fick de däng med 2-0. Efter det åkte vi hem och käkade lunch varpå jag skulle följt med familjen till någon tillställning nere på skolan. De drog tyvärr ut för mycket på tiden så jag åkte in till New York istället och insöp den sista New York luften. Sorgligt men sant vilket jag som sagt nu insett.

Ikväll blir det att glo lite Yankees och hoppas att dem kan säkra World Series platsen ikväll. Sen blir det väl också någon serie med M, JJ och mormor som vanligt.

Ska försöka slänga in lite mer om min resa ikväll...

Bra dag idag i alla fall!

Ha det bra ni med.

Kommentarer
Postat av: Pappa

Skönt att allt verkar till att ha rättat till sig igen.

2-0 där också. Illa



Jg trr at vi ska körra litte stavnigskontrol när du komer himm.

2009-10-26 @ 15:30:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0