Lights will guide you home!

Haha suckers, I tricked you.

Jag kommer inte hem imorgon, nej, jag är redan hemma!

Flög hem igårkväll och landade på kastrup strax efter lunch idag. Möttes upp av mor och far och vår nya bil. Efter 388 dagar var jag åter tillbaks i lilla Landskrona, ofattbart men sant.

Började med en lunch på China Palace (alltid uppskattat). Efter det fick jag komma hem till mitt ljuva hem, gud vad konstigt det var att stå i mitt rum igen. Det ser ju dessutom helt annorlunda ut jämfört med hur det såg ut när jag åkte. Inte bara mitt rum, men hela nedervåningen ser ju helt annourlunda ut. Nya golv och ommålat överallt, som det kan gå när man får fuktskador.

Jag gjorde mig lite i ordning och sedan satte jag igång dagens missions. Körde bort till Lina som blev helt och hållet galen när hon såg mig. Tacklade nästan ner mig för trappan och fick alla djur i trapphuset att skälla och ha sig.
Därefter har dagen bara i princip bara bestått av att dyka upp som en överraskning på trappen hos någon ovetandes. Kompisar och släktingar har alla blivit utsatta för detta idag.

Roligast var det hos mormor, hon blev helt ställd när jag mitt i allt stod i hennes kök.

Efter att ha klarat av en hel del besök så fick det bli en traditionell sväng med bilen tillsammans med Norén, Nille och Fridman. Inte helt ovanligt så körde vi till milstolpen och ättekulla. Givetvis körde vi också till McDonalds, tradition är tradition. Jag och Norén tog oss senare på kvällen också ut till idrottshallen där det spelades någon nightcap för ungdomar.

Har varit en mycket bra dag men nu är jag helt fruktansvärt trött så nu får det bli sängen.
Kommer väl sova hela dagen imorgon...

Vem vet, detta kan vara mitt sista inlägg i denna bloggen.

Lite roligt att jag ett par gånger svarat på engelska när någon pratat med mig idag, ännu fler gånger har jag tänkt svara på engelska men stoppat mig själv.

Intresset från både min och er sida kommer troligen svalna inom det närmsta och jag känner inte riktigt för att skriva en blogg här hemifrån, inte lika händelserikt på samma sätt. Här hemma kan ni följa mig ändå.

Så skulle det bli så, så får vi ju avsluta med stil, med världens bästa musiktextrad från världens bästa låt.

"Lights will guide you home"

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Welcome home my friend!

2009-10-29 @ 01:43:19
URL: http://mortuivivosdocent.blogg.se/
Postat av: Malin

Iiihh! :D Du är ju för söt! Men jag lyckades lista ut det iallafall! Imponerande va?

2009-10-29 @ 08:01:51
Postat av: Gerry

Välkommen hem Björn! Utgår från att du kommer in till oss på Faiveley så vi får chansen att träffa den "nye" Björn!

2009-10-29 @ 08:31:48
Postat av: Lina

Ja välkommen hem jag är så glad över att ha dig hemma igen, och kommer faktiskt att sakna ditt bloggande. Värdigt avslut dock! Ses imorgon kanske? Annars lördag! Kramizzzar!

2009-10-29 @ 11:21:47
URL: http://linala.blogg.se/
Postat av: pappa

Då vill jag också passa på att tacka för mig, jag tror mig ha hållit mitt löfte att kommentera samtliga Björns inlägg. Även jag kommer att sakna bloggen, dock tycker jag det är mycket trevligare att ha honom på plats på nedre våningen. Om jag förstått det rätt så har en del av 'småpojkarna' flyttat hemifrån så förmodligen är hagåkersgatans festlokal utbytt emot andra adresser. Isf får jag tacka för den tid ni varit gäster hos oss, ni är dock alltid välkomna.

2009-10-29 @ 16:08:27
Postat av: Lina

Dina kommentarer har verkligen varit underhållande under året som gått, Lennart! De allra flesta har fått mig i gapskratt! Så tack för det.

2009-10-29 @ 18:23:24
URL: http://linala.blogg.se/
Postat av: Lotta

Tackar för ett fint år Lillebror. Mkt värdigt avslut. Hörde faktiskt den låten nyss & tyckte att det kändes lite som "ödet".. att du nu är hemma. Ja, jag är ju lite tramsig :)

Kommer att sakna ditt bloggande, men håller med ovanstående.. bättre att ha dig hemma!

2009-10-29 @ 22:24:15
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0