Live from City Center Hostel

Hej hej...

Blev inte sista inlagget igar heller. Neeej! Efter att ha gjort San Francisco idag sa fick det bli ett inlagg nu ocksa medan jag fortfarande har chansen...

Jaa, nu har jag pa egen hand upptackt staden San Francisco ocksa...En valdigt fascinerande stad, ni har kanske sett pa tv att den ar fylld med branta backar och kullar och grejer. Det ar nog trots allt ratt svart att forsta hur branta de har backarna verkligen ar innan man har varit har. Deras backar var nog det som fascinerade mig mest...Vi pratar sakert om en lutning pa 50 grader. Helt sjukt, kommer i alla fall aldrig mer tycka det ar jobbigt att promenera i New York det ar en sak som ar saker efter att ha promenerat nagra timmar har. Fy fan vad det sliter pa en att ga i dem helvetesbackarna. Det har dock sina fordelar, man for namligen en helt fantastisk utsikt pa flera hall har i staden nar du val tar dig upp for en backe.

Sa idag har jag utforskat en hel del, har sett Alcatraz, Golden Gate Bridge, Russian Hill, Nob Hill, Chinatown, Union Square, Fort Mason, Fishermans Wharf och Aquatic Park. Dessutom har jag akt de har sparvagnarna som ar lite kanda for San Francisco, hangde ut sa dar coolt pa sidan. Var ratt kackt faktiskt.

Var pa vag att shoppa ocksa, hittade en mycket snygg morkbla, tjock stickad hosttroja med knappar i kragen. En riktig Bjorntroja till ett bra pris dessutom, men jag stillade mig till slut.

Ska kanske ta de pengarna jag inte spenderade pa trojan och leta upp mina svenska vanner fran au pair skolan som ocksa befinner sig har nagonstans, ha en liten kvall med dem istallet for en ny troja. Far nog dock samla pa mig lite ny energi innan i sa fall. Har namligen varit uppe i 20 timmar nu. Lite smatt trott, ska ju dessutom upp klockan atta imorgon da den riktiga resan borjar. A andra sidan ar klockan bara nio nu och man lever ju bara en gang sa att...

Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Pappa

Låter som rejäla backar, jag är nog tacksam för att du hamnade i NY istf San F, blåsorna från dina guidade turer i NY har precis läkt. Om jag minns rätt så har Kyrkbacken på Ven en lutning på 30 grader, 50 grader vågar jag inte ens tänka på. Av dina SMS att döma så blev det inge träff med dina AU-pair kompisar. Ni gick visst om varandra.

2009-10-04 @ 10:06:55
Postat av: Lina

Man lever bara en gång yes, det har du så rätt i så. Låter coolt att hänga ut från spårvagnen, det ska jag göra någon gång i mitt liv.. I SF då förstås.

2009-10-04 @ 17:46:48
URL: http://linala.blogg.se/
Postat av: Lina

Och du, lägg gul lök i öronen så släpper locket. Sov med det. Det funkar, jag lovar!

2009-10-04 @ 17:47:20
URL: http://linala.blogg.se/
Postat av: Lotta

Låter som att du har det bra på din tripp Lillebror. Man är ju inte ett dugg avis.. Alltså, förstår du hur mkt du får uppleva? Helt otroligt!

2009-10-06 @ 19:58:10
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/
Postat av: malin

Börjar närma sig! Woho! 20 dagar kvar. eller? :D

2009-10-09 @ 14:53:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0