Curse missed opportunities

Hej...

Har varit en fantastisk helg, grymt roligt.

Gårdagen har jag ju redan berättat om så jag får väl berätta om denna dag istället.

Vaknade upp hemma hos Ida imorse och när vi alla var klara så körde vi iväg för en liten rundtur på cape cod. Vi körde till stranden, Cape Cod är lite småkännt ställe i USA och många kändisar har hus här, efter att ha varit på stranden så förstod jag varför. Väldigt, väldigt vackert.

Vi körde sedan till ett "mall" i närheten där vi åt lunch, de övriga åt maccas (mcdonalds) medan jag åt thai-mat. Väldigt god sådan.
Efter maten stack jag ut ur mängden igen när jag var den enda som inte spenderade några pengar på kläder i detta mall. När shoppingen var färdig så bestämde vi oss för en fika på Panera Bread innan Ida körde oss till bussen som tog mig och Taylah tillbaks till Boston. Där lyckades vi lura oss på bussen som gick klockan 18, egentligen skulle vi åkt 15 och man brukar inte få byta tid men vi lyckades ändå.

Så för att summera så har det varit en väldigt trevlig och väldigt rolig helg.

30 dollar, NY-Boston tur och retur är inte fy skam. Till och med dyrare mellan Cape Cod och Boston.

Det enda jag kanske ångrar lite är i så fall att jag inte fick sett lite mer av Boston, men men smällar man får ta. Fick ju träffa Ida och se Cape Cod istället. Dessutom fick jag ju sett vissa delar av Boston. Boston är för övrigt en väldigt mysig och trevlig stad, lite gammaldags så där...Kall dock, betydligt kallare än vad det är i New York...

Kommentarer
Postat av: pappa

jag tror inte att du tänker på det, men det kommer du säkert att göra när du väl är hemma. Tänker på vadå ?



"Fy fan vad mycket jag upplevt på ett år", mer än många nadra på en hel livstid. Tänk på det.

2009-09-28 @ 13:05:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0