Part of a system, I am

God kväll...

För guds skull morgon i Sverige redan.

Blev ett mycket sent inlägg idag och jag försöka sova snart.

Har suttit uppe de senaste timmarna och letat lite jobb samt även skickat in lite jobbansökningar på sina håll. Kanske inget som känns särskilt lovande men man får ju göra vad man kan.

Fotbollsträning för barnen idag så det har egentligen inte varit mycket mer än träning och läxor för deras och min del idag.

Hade tänkt ta mig till NYC i helgen och shoppa vidare mina julklappar men det får nog vänta ett tag eftersom att jag istället spenderade mina pengar på biljetter till New York Yankees på måndag.

Ska ta barnen dit som en liten avskedsgåva eller tidig julklapp eller vad jag nu kallar det. Tre biljetter till Yankees var i alla fall inte gratis så nu fick er shopping vänta ett tag.

Gudarnas, nu går det undan i alla fall. 28 dagar på lördag tills jag flyger till San Francisco.

Känns trots allt rätt skönt att ha ansökt om några jobb men kan väl hoppas på lite bättre utbud trots allt.

God morgon på er!

Kommentarer
Postat av: Pappa

Ha tålamod det löser sig förhoppningsvi på något sätt, har du funderat på Linas ide om dagis, eller är du trött på barn. Du kanske kan få bli hjälpreda till din kusin på Hemköp. Lite otäckt med bränderna i LA men på en månad skall de väl hinna släcka.

Nästa vecka får vi besök av en av mina släktingar som du träffade i Minnesota.

2009-09-04 @ 16:23:38
Postat av: Lotta

Ska hålla alla tummar jag har för att det går bra för dig i ditt jobbsökande.. Jag om ngn vet precis hur pissigt det kan vara. Men du är en driftig & smart kille med huvudet på skaft.. så du ska se att det löser sig för dig.. Jag är säker påa tt det gör det, på ngt vis!



Djup diskussion om sur mjölk.. det lustiga var att det var en felsägning från din kusin.. men ditt lilla inlägg var iaf värt att fundera lite på :)

2009-09-04 @ 21:58:05
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0