She´s cheer captain and I´m on the bleachers

God kväll...

Känns som att det varit en rätt bra dag.

Hämtade barnen på skolan och efter lite mellanmål så körde vi hem till deras kompis M för att gå runt i deras område och sälja tidningar för deras skola. Det var meningen att jag skulle gå med dem eftersom att M (mamman här i detta huset M och inte kompisen M) inte vill att de går ensamma. J kom i alla fall på att han inte hade vad han behövde så vi struntade i att sälja. Istället stannade vi hos Mark (även jag) och spelade wiffle ball, eller vi kanske spelade baseboll med plastboll och plastslagträ. Efter lite fusk från barnens sida så förlorade jag till slut och vi var tvugna att lämna.

Hem igen och då kom en annan kompis till vårt hus, de lekte lite tillsammans innan jag körde de alla till träningen. Deras träningar ser väldigt roliga ut nu och jag vill också spela fotboll. För att svara på Lottas fråga så är svaret: Jaa, det brukar ställa in träningar så fort det regnar lite, helmesigt.

Efter träningen körde vi hem och åt tillsammans då M och JJ är i NY ikväll. Vi åt i alla fall min asiatiska kyckling rätt, mycket god. Fyllde precis på med lite cheesecake dessutom :D Nu är tyvärr cheesecaken slut...

Barnen gjorde sen färdigt sina läxor och duschade innan de gick och lade sig. Jag sitter fortfarand framför teven och väntar på M och JJ men jag får nog ta mig till sängs snart, ska tydligen jobba morgon imorgon eftersom att föräldrarna är ute och svirar idag. Det betyder att jag börjar 06:20 istället för 14:00, skoj...

För att svara på pappas fråga, så är jag nästan botad, shoppar knappt alls längre. Istället sparar jag till Kalifornien...Jag är rätt duktig nu.

En snabb fundering innan jag säger god natt...Jag har börjat se serien Greek nu, som handlar om livet på college. Fy fan vad det ser roligt att studera på college i USA, givetvis är det ju långt ifrån så som det ser ut där men men...Synd att det är så jävla dyrt, någon som vill finansiera?

God natt

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag kan finansiera ;) Eller inte, haha! Men visst verkar det superkul. Är ju dock verkligen inte som i serierna, precis som du själv säger.

Alltså sparar du nu för att go wild and crazy med shoppingen i Cali istället eller?:P

2009-09-18 @ 09:14:12
URL: http://linala.blogg.se/
Postat av: Lotta, Malmö

kan tänka mig att det är kul på college eller iaf som du säger det är ju såklart överdrivet i serierna men ändå det hade varit något att uppleva :)

inte börjat se någon annan tv-serie? såg att det är en del nya som kommit nu i september.. :)

2009-09-18 @ 13:05:10
Postat av: Pappa

Slå en signal till Reinfeldt, han släpper budgetproppen på måndag, en miljon mer eller mindre i den kan inte spela någon roll. Vid närmare eftertanke,skriv till Filippa, det är nog hon som bestämmer. Där också !!

2009-09-18 @ 16:17:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0