Just a little bit, just a little bit

Hej...

Ny dag och nya rutiner som gällde idag. Ny dag gäller väl i och för sig varje dag men nya rutiner gäller ju inte varje dag.

Sista augusti idag och det var alltså dags för barnen att börja skolan igen efter ett långt sommarlov. Ny skola dessutom så det var väl lite spänt här i lägret.

Vad kan man säga att dem började i? Mellanstadiet? De började i alla fall sjätte klass och det innebär att man tvingas byta skola. Skolgången i USA brukar se ut så att man går 1-5 i elementary school, 6-8 i middle school och 9-12 i high school. Ofta bytar man också skola för varje stadie.

Det innebar i alla fall en del nya rutiner från dem men även några rutiner för mig.

Numera slipper jag att sköta ungarna på morgonen då M och JJ tar hand om de. M och JJ kör också barnen till skolan så det innebär att jag numera har ledigt tills jag måste hämta barnen på eftermiddag. Alltså kan man säga att jag inte börjar förrän 14:00 varje dag. Det får man ju säga att det är rätt underbart.

Mer ansvar ska det också bli för hemmet och de måste numera göra lite mer själv, så som att sätta tallriken i diskmaskinen efter maten etc. På tiden kan jag tycka.

Efter skolan gjorde de lite läxor och vi hann se första halvlek av Barclona - Sporting Gijon. Eftersom att M dessutom jobbade hemifrån idag så slapp jag även följa med på dagens fotbollsträning (som också började idag) och blev därför ledig någon timme så då passade jag på att se Zlatan knoppa in säsongens första mål i säsongens första match. Förutom målet var det väl ingen strålande insats.

Nu räcker det för mig för idag, helt otroligt att det är första september imorgon. Förutom två dagar i oktober så har jag bara september kvar att jobba nu. SKÖÖNT!

Igår kunde jag inte sova förresten, så då tänkte jag att det kanske hjälpte om jag tänkte lyckliga tankar. Så jag tänkte på hur det skulle bli att träffa alla hemma igen. Det gjorde bara det värre, blev så exalterad att jag absolut inte kunde somna :D


Kommentarer
Postat av: Lina

Det är inte Saskia.. Har skärpt mig lite. Vera, Lilly, Tara, Gloria, Elle, Elise.. Jag har blivit lite bättre. Haha!



Klart vi bjuder henne. Vi bjuder aaaalllaa dina vänner, dont worry! Men som sagt måste fortfarande har ett datum, tur att jag och din syrra har satt igång en liten konspiration ;)



Jag förtjänar i varje fall något symboliskt från NYC. Det tycker jag verkligen.

2009-09-01 @ 12:50:58
URL: http://linala.blogg.se/
Postat av: pappa

jag skulle nog vilja bli lite invigd i konspirationen så att inet vi planerar något jippo samma dag. Det där med diskmaskinen skall vi komma ihåg till den xx oktober, du brukar alltid ha så fruktansvärt bråttom när det är dags att rensa bordet. Din amerikabekant ska bo hoss oss nästa helg.

2009-09-01 @ 13:49:28
Postat av: Lina

Lotta får ansvar för det, så att jippot inte hamnar på samma dag :-)

2009-09-01 @ 17:28:38
URL: http://linala.blogg.se/
Postat av: Lotta

Ja Björn.. nu är du allt bra nyfiken på vad jag & Lina konspirerar om va.. ? Men vet du.. det kan du gott fortsätta att vara :)

2009-09-01 @ 20:39:31
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0