You gotta feel it

Hej...

Idag har det varit fotboll för hela slanten. Trots att vi lämnade vid 11 och var hemma strax innan tjugo så har jag bara sett barnen spela två matcher idag. En förlust och en oavgjord blev det där den oavgjorda matchen var ganska spännande faktiskt. Dock förundras jag alltid över kvaliteten när detta Everton spelar.

Imorgon har de i alla fall chans till revansch då de spelar två nya matcher. Då får de dock klara sig utan mitt stöd, jag hade tänkt ta mig till New York imorgon men man vet aldrig vad som händer. Kanske jag är lite för trött eller kanske mitt samtal med mor och far på skype tar länge tid än väntat. Har ju dessutom inte råd att spendera särskilt mycket pengar där så det kan inte bli någon shopping, varken julklappar eller annat. Däremot klarar man ju sig rätt bra i Central Park någon timme. Har ju ännu inte utforskat hela den parken ännu och det börjar ju bli lite tidsnöd nu. Fyra veckor från nu är jag ett par hundra mil härifrån då jag befinner mig San Francisco, ska bli mycket skönt.

Fick jobba lite när vi kom hem från fotbollen idag. M och JJ ville vara ute och svira lite längre än barnen idag. Eller rättare sagt, barnen behövde lite sömn inför morgondagen så de fick komma hem lite tidigare från partyt de alla var på medan JJ och M stannar lite längre.

Grattis Sverige idag förresten. VM-hoppet lever lite grann igen.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Ja du man kan säga att det regnade igår. Jisses. Jag hade köpt med mig på regnkappa & gummistövlar hem om jag vore du!

Himla dåligt av mig att inte smaka den där yoghurten.. jag skötte mig inte alls matmässigt under den redsan alltså.

Espresso House är ett mkt trevligt ställe.. det har ju blivit lite liv i denna stan den senaste tiden :)

2009-09-06 @ 09:38:50
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/
Postat av: Pappa

Vilken avslutning på en märklig match, Tyckte inte att Zlatan impade igår heller men trots det så är det han som avgör. Undrar hur många han gjort med magen tidigare. Egentligen lite slarvigt av honom i första läget att tappa bollen.



På tal om Skype, vi är borta ett tag på förmiddagen (din tid), men det är kanske under din sömnperiod.

2009-09-06 @ 10:07:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0